Meld je hier aan voor de 15 euro lessen.

GVB halen in 2 dagen.

Haal je baanpermissie in 2 dagen met onze cursus aanbieding van €149,- en ga meteen door voor het GVB. Onze cursus is nu inclusief jouw GVB & Handicap registratie voor 2024 bij The Birdy Club.

op meerdere locaties.

Onze aangesloten golfscholen met top kwaliteit golfprofessionals staan wekelijks in heel Nederland voor je klaar om je kennis te laten maken met de golfsport.

de laagste prijs.

De goedkoopste golfcursus van Nederland. Wij maken golf voor iedereen toegankelijk.

100% slagingsgarantie.

In de cursus wordt de theorie uitgebreid behandeld en afgesloten met een examen zodat je er klaar voor bent om de baan op te gaan.

Haal nú je GVB en ga direct de baan in!

Nu betaal je geen €179,- maar slechts €149,- voor de cursus incl. NGF registratie in 2024 en kun je direct de baan in!

De beste deal van Nederland:

De kosten zijn nu slechts €149,- incl. NGF registratie in 2024

The Birdy Club

Dagindeling

Programma dag 1
09.30Ontvangst
10.00 Chippen
10.45 Putten
11.30Fullswing 
12.15Lunchpauze (niet inclusief)
13.00Theorie les (ter voorbereiding op het theorie-examen)
14.30Leren golfen in de praktijk
Programma dag 2
10.00 Chippen  / Bunker
11.30 Pitchen / Swing
13.00 Lunchpauze (niet inclusief)
14.00 Theorie-examen
15.00Leren golfen in de praktijk
16.00Afsluiting cursus

 

Qualifying praktijk voor Handicap 54

9 holes golfen voor handicap 54

Registratie Birdy Club

BIRDY CLUB app

De app voor en door golfers. Lig je wel eens plugged in de bunker of achter een boom? Vanaf de afslag, fairway, bunker, rough etc. Iedere plek bevat een aantal mogelijke liggingen en opties om daar snel uit te komen. Lees de informatie of luister naar de uitleg, je weet snel de beste club of positie om verder te spelen en dat scheelt gegarandeerd één slag per hole! Als je thuis bent kan je in Hello Pro nog extra uitleg bekijken of oefenmateriaal lezen.

In Hello Caddy vind je natuurlijk ook de golfregels of oefen een regelexamen voor je handicap 54 cursus. De Hello Club omgeving biedt je snelle toegang tot je lidgegevens, aanbiedingen of spaarpunten. Met de handige afstanden tabel heb jij altijd jouw afstanden per club bij de hand!

Download nu snel de Birdy Club app in jouw appstore.

Alle informatie op een rij

Download hier onze flyer met alle informatie over de GVB cursus op een rij.

reserveer nu!

Via dit formulier schrijf je in voor deze cursus, wedstrijd of evenement, beschikbaarheid en locaties is in het formulier te bekijken. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen voor specifieke vragen. Na inschrijving en betaling wordt je reservering verwerkt.

veelgestelde vragen.

Het volgen van een GVB cursus is een flinke stap in de goede richting. De GVB cursus bevat bijna alle noodzakelijke onderdelen zoals theorie-examen en golfen in de praktijk. Na het volgen van de GVB cursus en het slagen van de theorie dien je op een van de aangesloten banen een qualifying kaart te lopen. Dit is een 9 holes golfronde met een mede-golfer/marker die jouw score noteert en de gelopen scorekaart voor jou ondertekent. Haal je voldoende stableford punten voor handicap 54 dan is jouw GVB/handicap 54 een feit.

Op 95% van de golfbanen in binnen- en buitenland is het niet toegestaan om te golfen zonder een bewijs dat je GVB/Handicap 54 hebt behaald. Het GVB is een bewijs dat je de kennis van de golfregels en etiquette beheerst en dat je de basisslagen van de golfsport onder de knie hebt.

Bij de GVB cursus is al het benodigde materiaal inbegrepen. Mocht je eigen clubs en golfballen hebben dan is het raadzaam deze mee te nemen naar de cursus. LET OP als je vooraf zelf clubs gaat kopen. Het juiste materiaal is per persoon verschillend en sterk afhankelijk van je lichaamsbouw. Zo zijn er grote verschillen tussen de soepelheid, zwaarte en kwaliteit. Het verschil tussen herenclubs en damesclubs is ook zeer groot. Laat de professional jou adviseren wat het beste bij jou past.

Nee dat hoeft niet. De GVB cursus is voor iedereen die zijn GVB wilt halen. Of je volledige beginner bent of al wat ervaring hebt maakt in dit stadium geen verschil.

Het golfregel-examen is niet moeilijk. Het golfregelexamen bestaat uit 30 multiple choice vragen waarvan er 23 vragen juist moeten beantwoorden. Het golfregel-examen bestaat uit 10 vragen over de golfetiquette, 19 vragen over de basisregels en 1 vraag over Stableford. Het is raadzaam vooraf wat proefexamens te maken. Wij sturen je na inschrijving voor de cursus een link van onze website waar je deze kunt oefenen. Omdat je tijdens de cursus nog de nodige uitleg krijgt zal dit voldoende zijn om te slagen voor het golfregel-examen.

Ja dat kan! Indien je bent geslaagd kun je bij onze aangesloten banen direct na het volgen van de GVB cursus golfen. Je kunt de qualifying kaart dus direct lopen als je dit zou willen.

Uiteraard!. Mocht je bijvoorbeeld niet kunnen wachten om te beginnen dan staan onze professionals voor je klaar om hun kennis aan je over te brengen. Een klein beetje golfervaring is voor een GVB cursus natuurlijk altijd goed. Na de tweedaagse golfcursus ben je meestal in staat om goed over een golfbaan te lopen. Daarentegen heb je nu wel de smaak te pakken en staan wij altijd achter het volgen van meer lessen. Op deze manier zal de geleerde informatie nog beter beklijven.

Vragen? Wij staan je graag te woord!

Vragen? Wij staan je graag te woord!

Vragen? Wij staan je graag te woord!