Meld je hier aan voor de 15 euro lessen.

golflessen.

Nederland Golft is dé golfschool voor iedereen! Zowel voor de beginnende als de gevorderde golfer biedt de golfschool een gevarieerd aanbod. Gezelligheid, laagdrempelig golfen in een ontspannen sfeer met leuke mensen om je heen zijn onze uitgangspunten.

overzicht.

Zomercursus

Ben jij een beginnende golfer en ben je toe om andere golfers te leren kennen?

GVB Cursus 20 – 21 Juli 2024

2 daagse GVB cursus 20 en 21 juli 2024 Haal je GVB of Handicap 54 in twee dagen en ga snel de baan in.

€ 149,- per persoon

GVB Cursus 27 – 28 Juli 2024

2 daagse GVB cursus 27 en 28 juli 2024 Haal je GVB of Handicap 54 in twee dagen en ga snel de baan in.

€ 149,- per persoon

Rookie Golftour

Ben jij een beginnende golfer en ben je toe om andere golfers te leren kennen? En vind jij het leuk te golfen met golfer...

Workshop moeilijke liggingen in de bunker (vanaf april 2024)

Deze workshop helpt jou uit lastige posities in de de bunker te komen.

€ 15

Beter leren chippen

Krijg je de bal maar niet de lucht in? En eindig je vaker aan de andere kant van de green dan er op? Een privé- of groepsles chippen is de oplossing!

Vanaf € 15

Beter uit de bunker spelen

Heb jij ook altijd moeite met bunkers of zand ligging? Kom dan voor een bunkerles!

€ 15

Groepsles pitchen (vanaf april 2024)

Wil de bal maar niet vliegen en is het lastig de snelheid te bepalen? Kies dan voor een groepsles pitchen en krijg meer controle op de slagen tussen 25 en 60 meter.

€ 15

15 Euro Lessen

De perfecte lessen om in een kleine groep jouw golfspel te verbeteren. Elke week bieden we voor iedereen meerdere groepslessen aan. We leren je alles, van juiste warming-up tot mooie drives. Van een gave putt-stroke tot een lange chip. Alle onderdelen komen op verschillende dagen en tijdstippen voorbij. Kan je niet in het weekend maar wel in de ochtend of train je liever na je werk. De tijden rouleren het hele jaar door. Inschrijvingen lopen nog even via het inschrijfformulier hieronder.

€15,-

veelgestelde vragen.

Die keuze is volledig aan jezelf en is ook afhankelijk van jouw eigen situatie. Privélessen zijn vaak duurder maar boeken veel vooruitgang per les. Het is ook fijn dat je een eigen structuur neer kunt zetten met een vaste professional. Groepslessen zijn een stuk goedkoper en gezelliger. Zeker voor golfers die mede-golfers zoeken zijn groepslessen een goede sociale binder.
Een eigen golfuitrusting tijdens golflessen is niet verplicht. Onze locaties zijn laagdrempelig en hebben een ontspannen sfeer. Golfmateriaal wordt altijd beschikbaar gesteld totdat je zelf een eigen golfuitrusting hebt aangeschaft.
Een groepsles boeken verloopt via deze site. Maak eenmalig een account aan en log in op het boekingssysteem. Klik op de locatie en zoek een les naar keuze. Schrijf jezelf in en je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Betaling van de les gebeurt altijd tijdens de les.
Als golfer vind je het misschien prettig om duidelijkheid en structuur in je lessen te hebben. Dit kan je bereiken door in overleg met een professional een eigen plan van aanpak op te stellen. De beste keuze hiervoor is een privé-abonnement af te sluiten. De professional naar keuze neemt contact met jou op en tijdens de eerste les wordt het plan besproken en ingepland.
Het is natuurlijk mogelijk dat je hebt ingeschreven voor een les en helaas toch niet kunt. Uitschrijven voor de les kan dan via de website. Log op dezelfde manier in als tijdens het boeken van de les. Zoek de betreffende les en schrijf jezelf uit.
Dit is afhankelijk van het type les en de locatie. In de voorwaarden staat altijd omschreven of de ballen wel of niet inclusief zijn.

Vragen? Wij staan je graag te woord!

Vragen? Wij staan je graag te woord!

Vragen? Wij staan je graag te woord!