Meld je hier aan voor de 15 euro lessen.

golfreizen.

Of je nou een weekendje weg met de auto of een lange week in een zonovergoten resort verblijven wilt, Nederland Golft heeft fantastische golfreizen mét begeleiding van pro’s.

alle golfreizen.

nog maar 4 plekken

09 t/m 16 december Portugal: Robinson Club Quinta de Ria.

Vanaf € 1899,-

8 daagse golfreis naar het geweldige Robinson Club Tavira. Al jaren lang een succesreis.

nog 6 plekken

11 t/m 18 november Spanje: Iberostar Royal Andalus

Vanaf € 1939,-

Dit wordt een echte trainingsweek met elke ochtend les en elke middag lekker spelen op twee prachtig ...

nog 4 plekken

18 t/m 23 september Ierland

Vanaf € 1899,-

Vijf prachtige banen spelen rond Dublin! Een echte golfer moet in Ierland zijn geweest.

veelgestelde vragen.

Als beginner is het niet verstandig om voor de meeste golfreizen in te schrijven. Voor de volledige beginner bieden wij de golftrip naar Spanje aan waar je het GVB kan halen na een weekend golfles.
Het maximaal aantal personen is per golfreis verschillend. Per golfreis staat erbij vermeld wat het aantal personen is. We kiezen altijd voor een maximum aantal van 10 personen per professional.
Het is altijd het verstandigst om je eigen golfset mee te nemen op reis. Het gevoel en vertrouwen van je eigen golfset is bij een huurset vaak niet hetzelfde. Mocht je tijdens het reizen liever niet willen slepen met die zware golftas dan zijn er altijd organisaties op locatie die een volledige huurset aanbieden.
Een golfreis is bijna altijd inclusief les. Vaak is de indeling van een dag inclusief golfles en 9 of 18 holes spelen. Op deze manier spendeer je zo goed als een hele dag op een golfbaan. Een enkele golfreis is niet inclusief golfles. Hier staat het ook specifiek bij vermeld.
Ja! Dat is juist waar de golfreis om draait, zoveel mogelijk begeleiding met tips en tricks tijdens het spelen. De professionals spelen vaak zelf ook mee zodat je ook eens goed kan zien hoe zij het golfspel spelen.
Nee natuurlijk niet! Vakantie blijft vakantie en we willen niemand verplichten om overal aan mee te doen. Alles wordt vrijblijvend georganiseerd en je kunt zelf bepalen waar je aan mee doet. Als de golfbaan niet naast het hotel ligt is het wel aan te raden met de groep mee te reizen naar de locaties.

Vragen? Wij staan je graag te woord!

Vragen? Wij staan je graag te woord!

Vragen? Wij staan je graag te woord!